Localitati judetul Constanta

Darabani, judetul Constanta

Darabani este o localitate în județul Constanța, Dobrogea, România.

Cuza Voda, judetul Constanta

Cuza Vodă este un sat în partea centrală a județului Constanța, în Podișul Medgidiei. Este reședința comunei Cuza Vodă. La recensamântul din 2002 avea o populație de 3197 locuitori.

Curcani, judetul Constanta

Curcani este un sat în partea sudică a județului Constanța, în Podișul Cobadin. Aparține administrativ de comuna Cobadin. În tecut s-a numit Cherticpunar. La recensamântul din 2002 avea o populație de 19 locuitori.

Cumpana, judetul Constanta

Cumpăna este o comună în partea de est a județului Constanța, în Podișul Dobrogei de Sud, învecinată la Nord de municipiul Constanța, la Sud de Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Est de A 4.

Cuiugiuc, judetul Constanta

Cuiugiuc este un sat în partea de sud-vest a județului Constanța, în Podișul Oltinei. Aparține administrativ de comuna Lipnița. La recensământul din 2002 avea o populație de 238 locuitori.

Pe vremuri[Când?] satul era recunoscut ca sat albanez. În 1956 comuna a fost independentă, primar fiind Kastriot Skarpari. Între ani 1952 și 1958, cetățenii de origine albaneză, aromână ți kvasha au fost deportați către regiunea Timișului. mai exact spre Arad sau Timișoara.

Crucea, judetul Constanta

Crucea este un sat în județul Constanța, în Podișul Casimcei. Este reședința comunei Crucea. În trecut s-a numit Satișchioi. La recensamântul din 2002 avea o populație de 1188 locuitori.

Crisan, judetul Constanta

Crișan este un sat în județul Constanța, în Podișul Casimcei. Aparține de comuna Crucea. În trecut s-a numit Capugi. La recensamântul din 2002, satul avea o populație de 392 locuitori.

Credinta, judetul Constanta

Credința este un sat în partea de sud a județului Constanța, în Podișul Negru Vodă. Aparține administrativ de comuna Chirnogeni. În trecut se numea Sofular. La recensamântul din 2002 avea o populație de 326 locuitori.

Crangu, judetul Constanta

Crângu este un sat în partea de sud a județului Constanța, în Podișul Oltinei. Aparține administrativ de comuna Ion Corvin. În trecut s-a numit Kara-Amet. La recensamântul din 2002 avea o populație de 142 locuitori.

Cotu Vaii, judetul Constanta

Cotu Văii (în limba tătară Kiracĭ) este un sat în partea de sud-est a județului Constanța, în Podișul Negru Vodă. Aparține de comuna Albești. La recensamântul din 2002 avea o populație de 1081 locuitori.