Stiri Constanta

Câinii fără stăpân, clienţi fideli ai supermarketurilor. „Până când vom avea străzile pline de potăi?”

Câinii maidanezi au pus stăpânire peste oraş. Oriunde am merge, întâlnim câini, de toate culorile şi de toate mărimile.

O parte din zona peninsulară din Constanţa, fără curent electric

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuşi, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Controale pe litoral. Ce nereguli a găsit Comandamentul Sezon Estival

Medicii veterinari care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2020 au întreprins, în ultimele zile, o serie de controale, în staţiunile de pe litoral. Aceştia au verificat 221 de unități, restaurante, pizzerii, unităţi tip fast - food, braserii, pensiuni, magazine alimentare etc.

Soare şi temperaturi plăcute, la Constanţa

Vremea este însorită, iar temperaturile sunt plăcute, săptămâna aceasta, la Constanţa. Meteorologii anunţă valori termice apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, iar vestea bună este că, deocamdată, canicula ne ocoleşte.

O femeie curajoasă la volanul autobuzului CT BUS. A schimbat meseria la 53 de ani!

Este o femeie curajoasă, care consideră că niciodată nu este prea târziu pentru a ne urma visele. Georgeta Oprea își dorea de mult timp să fie șoferiță, să conducă un vehicul impunător, așa cum este, de exemplu, un autobuz.

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Agigea

Locuitorii comunei Agigea îşi pot steriliza gratuit câinii de prin curţi. Asociația Animal Society, în parteneriat cu Vier Pfoten și cu Primăria Comunei Agigea, desfăşoară, până pe 21 august, o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună.

18 mini-autobuze vor intra pe trasee, în Constanţa

Directorul general al companiei de transport public, CT Bus, Bogdan Niţă, a anunţat că a fost finalizată procedura de cumpărare pentru 18 mini-autobuze. Achiziţia se încadrează în programul autorităţilor locale de reînnoire a flotei.

Ministerul Finanţelor a redus planul de împrumuturi pentru luna august

Ministerul Finanţelor a redus planul de împrumuturi pentru luna august, a anunțat ministrul Florin Cîțu, care spune că România are nevoie şi de dobânzi reale zero sau chiar negative, informează Digi24.Ministerul Finanţelor Publice a planificat în luna august împrumuturi de 3,45 de miliarde de lei de la băncile comerciale.

Două modele Dacia, în top 10 cele mai vândute maşini în Europa

Dacia Sandero și Dacia Duster se află în topul celor mai bine vândute zece mașini în Europa, în luna iunie, potrivit unui clasament de site-ul de specialitate Jato.com, citat de Digi24.

Ministrul Muncii: Pensiile vor creşte. Este şi o obligaţie, şi o determinare pe care o avem

Pensiile vor creşte „cu siguranţă” de la 1 septembrie, a declarat luni ministrul Muncii, Violeta Alexandru, fără a preciza însă şi procentul de majorare. Ministrul a spus că se fac "mai multe scenarii" în acest sens, potrivit Digi24.