Stiri Constanta

Sebastian Ghiţă scapă de extrădare. Cererea a fost anulată de Ministerul Justiţiei

Cererea de extrădare a lui SEbastian Ghiţă a fost anulată de Curtea de Apel după ce şi ultimul mandat de arestare preventivă a fost anulat de instanţă. Ministerul Justiției a retras cererea de extrădare pe numele lui Sebastian Ghiță.

Economica.net: Aura Socol, favorită în cursa pentru postul de guvernator BNR, în locul lui Mugur Isărescu

Surse din mediul bancar afirmă că Aura Socol, soţia unuia din strategii PSD, Cristian Socol, este favorită în cursa pentru postul de guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), în locul actualului guvernator, Mugur Isărescu. Aura Socol este profesor la Academia de Studii Economice, membru în Comisia care a elaborat planul naţional de aderare a României la moneda unică europeană şi membră în Consiliul de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Klaus Iohannis: Mingea este clar în curtea britanicilor, nu e la noi / Un Brexit ordonat, teoretic posibil

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că europenii își doresc „un acord și o retragere ordonată”, dar a avertizat că acum „mingea este clar în curtea britanicilor”.Șeful statului, care participă la un summit european la Bruxelles, după ce premierul Theresa May a cerut amânarea ieșirii Regatului din UE pentru 30 iunie, a afirmat că sunt trei date în discuție: 22 mai (cum doresc europenii), 30 iunie ...

Nicolae Robu a ajuns în presa internațională, după ce a tăiat cablurile din oraș

Decizia lui Nicolae Robu de a tăia cablurile din oraș, lăsând o parte din orașului Timișoara fără internet, a atras atenția presei internaționale.Euronews a realizat un material amplu pe acest subiect, titrând ”Un primar din România a tăiat cablurile de internet în urma unei dispute cu firmele de telecomunicații”.

Clipul de promovare a României a fost blocat de YouTube. Explicațiile Ministerului Turismului

Cel mai nou clip de promovare a României, lansat de Ministerul Turismului, a fost blocat de canalul YouTube pentru o perioadă pe motiv de încălcare a drepturilor de autor. Ministerul a anunțat că clipul a fost deblocat și că totul a fost o încurcătură cu PRO TV.

TAROM are un nou director general

Florin Susanu a fost numit de Consiliul de Administraţie al TAROM în funcţia de director general provizoriu şi accountable manager al companiei, a anunțat compania.„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale TAROM a numit, în şedinţa de astăzi, 21 martie a.

Pacient mort, după ce ar fi fost operat de un medic voluntar, şi nu de cel care figura în documente

Conducerea Spitalului Judeţean Timişoara a făcut o plângere la Poliţie şi la Parchet după ce fiul unui bărbat, operat de trei ori, a murit în spital. Rudele au sesizat că bărbatul a fost operat de un voluntar, nu de specialistul cel care figura în documente.

Călin Popescu Tăriceanu: UK, te rog, amână Brexit-ul pentru totdeauna

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului, consideră că oricât de "imperfectă" ar fi Uniunea Europeană, aceasta poate fi îmbunătăţită, motiv pentru care adresează Marii Britanii îndemnul de "a amâna pentru totdeauna" Brexit-ul."Te rog, amână Brexit-ul definitiv.

Eveniment important pentru mai mulţi elevi ai Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale

De Ziua Mondială a Apei, zece elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ din Constanța se alătură, vineri, 22 martie 2019, în calitate de voluntari, acțiunii de conștientizare „Dăm apă cu porția“, organizată de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului - filiala Constanța, în incinta magazinului Auchan Constanța ...

330.000 de țigări de contrabandă confiscate din colete poștale

În noaptea de 19 spre 20 martie 2019, echipele mobile din cadrul Direcției Generale a Vămilor au efectuat o acțiune de verificare a depozitelor unor firme de curierat rapid, în vederea depistării eventualelor transmiteri poștale conținând produse din tutun.Cu această ocazie, câinele de serviciu, Zonga, a făcut marcaj la un grupaj de colete.