Stiri Constanta

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat şi prin corespondenţă pentru românii din străinătate

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea privind votul anticipat şi prin corespondenţă pentru românii din străinătate. "Promulg astăzi, aici, acum legea care ar trebui să le asigure românilor din străinătate posibilitatea să-şi exercite dreptul de vot fără să mai fie nevoiţi să aştepte ore în şir la coadă şi fără să se teamă că nu vor putea să voteze până la închiderea urnelor", a spus şeful statului, la ceremonia de semnare a Acordului Politic Naţional pentru ...

Prețul petrolului a coborât la 62,90 dolari pe baril

Cotațiile barilului de petrol sunt în scădere. Pe data de 23 iulie 2019, la ora 15,10 pe contractele futures, bursa din Londra a afișat o cotație de 62,90 dolari pe baril, cu 0,36 dolari, respectiv 0,57% mai mică decât la începutul zilei de tranzacționare.

Topul celor mai tranzacționate companii de pe piața de capital

În data de 23 iulie 2019, la ora 15,15 în top 10 al celor mai tranzacționate companii de pe piața de capital, primul loc era ocupat de Digi Comunications. Se înregistraseră până în acel moment 34 de tranzacții, în volum de 117.

Francul e mai puternic cu 0,04% în confruntarea cu leul

Francul elvețian câștigă teren în lupta cu leul, spre nemulțumirea celor ce dețin credite în această monedă. În cursul tranzacțiilor de azi, 23 iulie 2019, francul s-a apreciat cu 0,00019 lei.

Euro a cedat 0,06% în lupta cu leul

Euro este în defensivă în lupta cu leul. În cursul tranzacțiilor de pe piața interbancară, din data de 23 iulie 2019, euro a cedat 0,0027 lei, variația fiind de 0,06%.

Dolarul s-a apreciat cu 1,28 bani în bătălia cu leul

Dolarul recuperează teren în lupta cu moneda noastră națională. Tranzacțiile din data de 23 iulie 2019, de pe piața bancară s-au încheiat cu aprecierea cu 0,0128 lei, respectiv 0,30%, a monedei americane.

Sorana Cîrstea, eliminată de o adversară modestă în primul tur la Jurmala (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de rusoaica Valentina Ivahnenko în două seturi, cu 6-0, 6-4, marţi, în prima rundă a turneului WTA de la Jurmala (Letonia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, scrie Agerpres.

Încă o stradă cu sens unic, la Constanţa

Peste câteva zile, se instituie sens unic pe strada Traian, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Prelungirea Traian.Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.

Viorica Dăncilă este candidatul PSD la Cotroceni

Viorica Dăncilă a fost votată de majoritatea PSD ca fiind candidatul la alegerile prezidențiale. Paul Stănescu și Dumitru Buzatu au fost împotriva Vioricăi Dăncilă.

Gabriela Firea, decizie de ultimă oră! Cum credeţi că era mai bine?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se retrage din cursa pentru prezidenţiabilul PSD.Firea le-a zis colegilor din BPN, marţi, la Parlament, în prezenţa Vioricăi Dăncilă, că îşi retrage intenţia de a candida la prezidenţiale din partea PSD, pentru că vede că nu are susţinere în partid, au relatat surse din şedinta partidului, scrie stiripesurse.