Stiri Constanta

Anunț important de la RADET

RADET Constanța anunță că în intervalul de timp 25- 31 mai se vor efectua citirile contoarelor de energie termică montate la consumatori.Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat pe site-ul RADET la secțiunea comunicate.

Vrei să te angajezi? Iată ce oferte de muncă sunt pentru șomeri!

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 29.738 locuri de muncă.

+18 ani / Limbaj vulgar din partea fostului ministru PSD al Educaţiei, Liviu Pop

Liviu Pop, fostul ministru PSD al Educaţiei, actual senator al României, a început ziua cu o glumă vulgară pe pagina sa de Facebook."Bună dimineața, prieteni!

Lucrări RAJA. Vezi aici ce zonă din Constanţa rămâne fără apă rece joi

Pentru înlocuirea conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Primăverii, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în zona Stadionului Farul, joi, 24 mai, în intervalul orar 9,00 – 18,00.Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Primăverii – Miorița_ Lacului – Ileana Cosânzeana – Pictor Nicolae Grigorescu ...

ANM. Cum va fi vremea astăzi, la Constanţa

Vremea este caldă şi însorită, astăzi, la Constanţa. Cerul este mai mult senin şi vântul suflă slab până la moderat, dinspre est.

ENEL. Vezi aici unde se opreşte curentul electric, astăzi, la Constanţa

Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, SC E- Distribuţie Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanţa anunţă întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 7.

Atenție, se oprește apa în Constanța!

Pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 24 mai, în intervalul orar 9,00 – 15,00.Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul KM 4-5, cei de pe străzile Prelungirea Nicolae Grindeanu, Progresului și Arcului, utilizatorii arondați Punctelor Termice 91, 92 și 93, precum și Complexul ...

VIDEO INCREDIBIL! INTERIORUL UNUI LOGAN, FĂCUT PRAF DE O … CIOARĂ

Imagini absolut incredibile surprinse de un sătmărean în municipiul Satu Mare. O cioară s-a strecurat într-o Dacia Logan și ,,și-a făcut de cap” în interiorul acesteia, lăsând în urmă un dezastru de nedescris.

Antifrauda a confiscat 2,7 tone de legume și fructe

Inspectorii antifraudă au efectuat controale operative la 69 de comercianți de fructe și legume din angrourile bucureștene și din județul Ilfov. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 270.

Avarie CET. Mai multe zone din Constanţa au rămas fără apă caldă la robinete

Din cauza unei avarii pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 54, 55, 56, 101, 117, 118, 119, 214, 215, instalaţiile RADET s-au oprit şi nu poate fi furnizată apă caldă în zonele respective.