Stiri Constanta

„Am găsit Fondul de rezervă la dispoziţia premierului complet epuizat!”

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, că, la preluarea funcţiei, a găsit Fondul de rezervă al Guvernului la dispoziţia prim-ministrului „epuizat”, adăugând că nu a găsit „nicio noimă” în alocările făcute de fostul Executiv în ultima perioadă de mandat. Ludovic Orban s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România.

„Avem toate garanţiile că, anul viitor, vom avea alocat 2% pentru Apărare”

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a declarat, ieri, că, din discuţiile preliminare pe care le-a avut în Guvern, există toate garanţiile ca bugetul MApN să reprezinte în continuare 2% din PIB. „Din discuţiile pe care le-am avut cu premierul şi cu ministrul Finanţelor, avem toate garanţiile că anul viitor vom avea alocat 2% pentru Apărare.

Bogdan Aurescu – la reuniunea miniştrilor de Externe din statele membre NATO

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, participă, astăzi, la Ministeriala NATO de la Bruxelles, în pregătirea Reuniunii şefilor de stat şi de guvern aliaţi de la Londra, din 3 - 4 decembrie, informează MAE. În cadrul discuţiilor, va fi analizat stadiul implementării măsurilor decise în vederea adaptării Alianţei la contextul actual de securitate, atât în ceea ce priveşte consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare, cât şi în domeniul proiectării ...

A noua ediţie a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, la final

A noua ediție a campaniei „Curățăm Constanța Noastră” a unit 3.000 de constănțeni din toate cartierele din oraș în acțiuni de igienizare, ecologizare și ecologizare.

Vreme închisă şi ceva mai rece, la Constanţa

Vremea începe să se schimbe în zona Dobrogei şi la malul mării. Soarele a fost ascuns de nori şi meteorologii anunţă şi o uşoară scădere a temperaturilor.

Luna decembrie vine cu surprize pentru toţi micii școlari constănțeni

Anul acesta, Crăciunul va veni cu surprize frumoase pentru preșcolarii și elevii din oraș. Astfel, peste 32.

Nou-născuții din Constanța pot beneficia de lapte praf gratuit. Iată în ce condiții

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța îi anunță pe medicii de familie că există pe stoc cutii de lapte praf care urmează să fie distribuite nou-născuților, în cadrul programului național de sănătate a femeii și copilului „Profilaxia distrofiei la copiii cu vârste cuprinse între 0 și 12 luni”. Medicii de familie care au înscriși pacienți în primul an de viață ...

Ligheane, zoaie şi gunoaie! Evacuare cu scandal în buricul Constanţei

Mai multe persoane au fost evacuate, ieri dimineață, dintr-un imobil aflat în centrul municipiului Constanța pe care îl ocupau ilegal, în vreme ce proprietarul se străduia de mai bine de zece ani să elibereze clădirea. Ligheane cu rufe, mobilă, dar și mai mulți copii au fost scoși în stradă.

O poveste dramatică! Patimile unui navigator român, prizonier în Israel (II)

Meseria de navigator implică multe riscuri, iar atunci când nici legislaţia nu te protejează, lucrurile pot căpăta chiar o tentă dramatică. Continuăm să prezentăm, în ediţia de astăzi, patimile unui navigator român (Stelian Ignătescu) în Israel, o poveste de acum 24 de ani.

Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa

Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, SC E - Distribuţie Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanţa anunţă întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.