Stiri Constanta

S-a dat startul mitingului organizat de PNL Constanţa. „Veniţi alături de noi!”

Liberalii din Constanţa au început să se strângă în zona stadionului Portul pentru a pleca într-un miting de susţinere a moţiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Tudose. În aceste momente, moţiunea se citeşte în Parlamentul României, însă membrii Guvernului Tudose sunt absenţi.

Lovitură în fruntea Federaţiei de fotbal: preşedintele şi-a dat demisia după ratarea CM 2018

Carlo Tavecchio a demisionat din funcția de președinte al Federației italiene de fotbal (FIGC) la o săptămână după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Cupa Mondială de anul viitor din Rusia.Marcello Nicchi, președintele asociației arbitrilor italieni, a anunțat că Tavecchio a renunțat la funcția sa în cadrul unei reuniuni a FIGC care a avut loc la Roma, conform Agerpres.

Situaţia livrării în depozitele de carte şcolară a manualelor pentru elevii de clasa a V-a

Conform datelor centralizate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), livrarea în depozitele de carte școlară a tranșei a treia de manuale școlare destinate elevilor de clasa a V-a a fost finalizată în întregime în 39 de județe. Reamintim că, în acord cu angajamentele asumate prin contract, editurile câștigătoare în cadrul licitației organizate anul acesta de CNEE au avut ca termen-limită de furnizare a ...

Francul a înghiţit 1,71 bani

Francul elveţian preia conducerea în lupta cu leul, spre nemulţumirea celor ce deţin credite în această monedă. În cursul tranzacţiilor de azi, 20 noiembrie 2017, francul s-a apreciat cu 0,0171 lei.

A fost finalizată o investiţie din portul Constanţa Sud

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a finalizat proiectul de investiţii „Reţele electrice de forţă şi iluminat în zona fluvio-maritimă, danele 97 - 99”, se arată într-un comunicat de presă Reţele sunt amplasate la terminalul de barje, din apropiere de poarta de acces nr. 7 a portului Constanţa Sud.

Dolarul câştigat 0,23% pe seama leului

Dolarul recuperează teren în lupta cu moneda noastră naţională. Tranzacţiile din data de 20 noiembrie 2017, de pe piaţa bancară s-au încheiat cu aprecierea cu 0,0092 lei, respectiv 0,23%, a monedei americane.

Scade producţia de lapte de vacă, dar creşte importul

În luna septembrie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a scăzut cu 6,5% faţă de luna august 2017, dar a crescut cu 11,5% faţă de luna septembrie 2016. În primele nouă luni ale anului 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, creşterea a fost de 6,7%.

Aproximativ 50% dintre copiii români sunt expuşi sărăciei și excluziunii sociale

Aproape jumătate (49,2%) dintre copiii din România erau expuși, anul trecut, riscului sărăciei și excluziunii sociale, cel mai înalt procent din rândul statelor membre ale Uniunii Europene, și aproape dublu față de media de 26,4% înregistrată la nivelul UE, arată datele publicate luni de Eurostat. La polul opus, țările UE unde copiii sunt cel mai puțin expuși riscului sărăciei și excluziunii sociale sunt Danemarca (13,8%) ...

Euro câştigă 0,15% împotriva leului. Iată cotaţia zilei

Euro este în ofensivă în lupta cu leul. În cursul tranzacţiilor de pe piaţa interbancară, din data de 20 noiembrie 2017, euro a câştigat 0,0069 lei, variaţia fiind de 0,15%.

City Park Mall sprijină copiii din centrele de plasament şi găzduiește lansarea proiectului "Mână cu Mână"

City Park Mall, principalul centru comercial din Constanța, găzduiește miercuri, 22 noiembrie, lansarea oficială a proiectului artistic, „Mână cu Mână” - expoziție de fotografii realizate de fotograful Horia Manolache și ilustrate de Gabi Toma, care își propune să sprijine dezvoltarea socială și integrarea în comunitate a copiilor din centrele de plasament. Proiectul este derulat de Asociația United Hands România ...