Stiri Constanta

Primăria Tuzla, acțiune de ecologizare a plajei

Primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, organizează o acțiune de ecologizare a plajei. Totodată, acesta îi invită pe...

Curtea de Conturi în control la Primăria Valu lui Traian

În luna septembrie, cheltuielile și încasările Primăriei Valu lui Traian din perioada 2017-2019 au fost auditate de...

Loc de joacă modern la Mihail Kogălniceanu

Recent a fost inaugurat cel mai modern loc de joacă pentru copii din Mihail Kogălniceanu, iar primarul Ancuța Belu...

Continuă asfaltările la Mihail Kogălniceanu

Autorităţile locale din Mihail Kogălniceanu lucrează de zor pentru a le oferi locuitorilor din comună un trai...

În octombrie, City Park Mall își răsfață clientele cu trei weekend-uri speciale de îngrijire și frumusețe

Discount-uri și sample-uri de la cele mai iubite branduri de beauty Inițiere în cele mai noi trenduri de îngrijire și frumusețeDemonstrații cu cele mai noi tehnici de machiaj Constanța, 30 septembrie –  În perioada 3 – 18 octombrie, City Park Mall Constanța a pregătit un adevărat festival de frumusețe și răsfăț pentru doamnele și domnișoarele care îi vor trece pragul. Astfel, primele trei weekend-uri din luna octombrie la City Park Mall vor fi ...

COVID-19. Spitalele își suplimentează paturile

Directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica a judetului Constanta, Cristina Schipor, a anuntat, astazi, ca a solicitate spitalelor care trateaza pacienti diagnosticati cu COVID-19 sa gaseasca solutii pentru a suplimenta numarul de paturi. Masura este necesara avand in vedere numarul mare de persoane depistate in ultimele zile, in judetul Constanta.

Coronavirus la Liceul "Carmen Silva" din Eforie. Un cadru didactic confirmat, alte trei izolate

Primarul localitatii Eforie, Robert Serban, a anuntat, in urma cu cateva minute ca a fost confirmat un caz de COVID-19 la Liceul "Carmen Silva", din Eforie Sud, la un cadru didactic. Alte trei cadre didactice, considerate contacti directi, au intrat in izolare.

Coronavirus la Liceul "Carmen Sylva" din Eforie. Un cadru didactic confirmat, alte trei izolate

Primarul localitatii Eforie, Robert Serban, a anuntat, in urma cu cateva minute ca a fost confirmat un caz de COVID-19 la Liceul "Carmen Sylva", din Eforie Sud, la un cadru didactic. Alte trei cadre didactice, considerate contacti directi, au intrat in izolare.

Proiect adoptat de Senat: 3 iunie ca Ziua naţională a bicicletei

Senatorii au adoptat un proiect iniţiat de parlamentari de la UDMR privind instituirea datei de 3 iunie ca Ziua naţională a bicicletei, potrivit Agerpres.Potrivit expunerii de motive, prin "Strategia naţională privind schimbările climatice şi creşterea economică bazată pe emisii reduse de carbon pentru perioada 2016- 2020 şi prin Planul naţional de acţiune pentru implementarea acestei strategii, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.

Klaus Iohannis: Un al doilea val al pandemiei este iminent

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, potrivit specialiştilor, în Europa este iminent un al doilea val al pandemiei, context în care le-a transmis românilor să respecte cu rigoare regulile, să evite aglomeraţiile şi deplasările inutile, potrivit Agerpres."Opinia aproape unanimă a specialiştilor este că în Europa un al doilea val al pandemiei este iminent.