Stiri Constanta

Mai multe localități din județul Constanța, fără apă rece, săptămâna aceasta

Consumatorii din mai multe localităţi din judeţ vor fi lipsiţi de apă rece la robinete, timp de o zi întreagă.Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică mai multe localități din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice în mai multe localităţi, în intervalul 17 - 19 iulie.

Localitatea Cumpăna, fără curent electric

Consumatorii din localitatea Cumpăna nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, SC E-Distribuţie Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanţa anunţă întreruperea furnizării energiei electrice, marţi, 17 iulie, în timpul lucrărilor.

Cer senin şi maxime de 29 de grade Celsius, la Constanţa

Norii par că nu se mai lasă duşi de pe litoral. Meteorologii anunţă, în continuare, vreme instabilă şi de joi sunt aşteptate din nou furtuni şi ploi.

"Nu există în dezbatere sau avizare o ordonanță de amnistie sau grațiere"

Ministrul Tudorel Toader a declarat, ieri, că la Ministerul Justiţiei nu există în dezbatere sau avizare o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.Tudorel Toader a avut, ieri, o întrevedere la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă, el fiind întrebat la sediul MJ de către jurnalişti ce a discutat cu şefa Executivului.

Dacian Cioloș: "Preocuparea celor care guvernează este să scape mai repede de dosarele penale"

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, ieri, că forţarea unei ordonanţe de amnistie şi graţiere va fi, probabil, ultimul act al Coaliţiei de guvernare.„Observ că preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede, în loc să se îngrijească, aşa cum au promis, de bunăstarea populaţiei, economie, infrastructură rutieră, spitale sau educaţie.

Președintele PMP, Eugen Tomac: Majoritatea PSD-ALDE a îngropat Centenarul

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, consideră că ministrul Culturii trebuie să-şi dea demisia, pentru că îi umileşte pe români, iar majoritatea PSD-ALDE a „îngropat Centenarul“. „Majoritatea toxică PSD-ALDE a îngropat definitiv şi irevocabil Centenarul.

Cutremur, luni după-amiază, în România

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut loc luni după-amiază, în România. Seismul s-a produs în judeţul Buzău, la o adâncime de 131 de kilometri.

Scade producția de resurse energetice

Principalele resurse de energie primară, în primele cinci luni ale anului 2018, au totalizat 14.305,2 mii tone echivalent petrol (tep), în creștere cu 525,4 mii tep față de perioada de referință din 2017.

Mâine se oprește apa rece în cartierul Tomis I

Constănţenii care locuiesc în cartierul Tomis I nu vor avea apă rece la robinete, mâine, timp de patru ore. Pentru înlocuirea unei vane cu diametrul de 150 mm pe instalația de furnizare a apei de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, dar și pentru efectuarea lucrărilor de reparații la un hidrant de incendiu avariat, aferent Spitalului Clinic de Urgență „Sf.

Autobuzele noi vin la sfârşitul anului, la RATC

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța își va mări parcul auto cu peste 100 de autobuze Isuzu Cityport noi.Potrivit directorului general al RATC, Bogdan Niţă, autobuzele noi vor fi imediat introduse în circulaţie.