Stiri Constanta

Gabriela Firea reacţionează la afirmaţiile lui Rareş Bogdan: depune PLÂNGERE PENALĂ

Gabriela Firea reacționează la afirmațiile lui Rareș Bogdan, conform cărora PSD „a periclitat parteneriatele vitale cu Uniunea Europeană și SUA”, edilul Capitalei spunând că va depune o plângere penală pe numele europarlamentarului PNL, căruia îi cere „dovezi palpabile, nu vorbe”. „Depun plângere pe numele cetățeanului Bogdan Rareș.

Liberalii resping orice colaborare cu PSD la guvernare

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că PNL nu va colabora cu PSD şi că este "o naivitate" dacă preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretenţia "să fie parte la o guvernare", transmite Agerpres. Întrebată dacă vede posibil un guvern de uniune naţională, Turcan a arătat că ideea a fost lansată de Marcel Ciolacu, "candidat la preşedinţia PSD".

Mai bine mai târziu… Ministrul Educaţiei îşi cere scuze. Vezi motivul!

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, afirmă că ar fi vrut să fie mai calmă în interacţiunea pe care a avut-o cu învăţătoarea de la o şcoală din comuna Axintele, când a intrat în clasă reproşându-i acesteia faptul că ţipă la elevi, şi îi pare rău că nu a fost atentă la prezenţa presei şi expunerea copiilor, relatează Agerpres."Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei şcoli şi ar auzi ceea ce am auzit eu, ar încerca să intervină.

Haideţi la jazz! „Snaco Dixie Band” vă aşteaptă la Club „Doors”

Dacă nu vă interesează să mergeți la teatru, la Operă sau la film, atunci ați putea încerca să vă distrați altfel. Duminică, 19 ianuarie, de la ora 19.

Spectacole de gală şi filme bune, weekendul acesta, la Constanţa

Într-un week-end autentic de ianuarie, cu frig şi nori, constănţenii sunt invitaţi să-şi petreacă timpul liber la teatru, la cinema sau la amândouă. Oferta este foarte bogată, cu spectacole pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele.

Elevii constănţeni, invitaţi să se „înroleze“ în Forţele Aeriene Române

Elevii pasionaţi de avioane şi armată au şansa de a se pregăti în învăţământul militar de aviaţie. Miercuri, 22 ianuarie, la Cercul Militar Medgidia, aceştia pot afla ce cursuri pot urma pentru a-şi îndeplini visul.

„Califul Barză“ vine să vă cucerească în acest weekend

În acest weekend, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”   vă veți putea reîntâlni cu „Califul Barză”.  El îşi va face simţită prezenţa în sala de spectacole a instituţiei, duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 10.

Știri de interes pentru fermieri

Începând cu data de data de 2 decembrie 2019 și până în prezent, au fost autorizați pentru efectuarea plăților regulare aferente anului de cerere 2019, un număr de 759.466 fermieri (ceea ce reprezintă 90% din numărul fermierilor eligibili la plata regulară), a anunțat Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Pulsul economiei

Cifra de afaceri din comerțul en-gros (cu excepția celui cu autovehicule și motociclete) a crescut cu 5,5%, în primele 11 luni ale anului 2019, comparativ cu perioada similară din 2018. Evoluția s-a datorat creșterii cifrei de afaceri din: comerțul cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+11,4%), comerțul cu ridicata nespecializat (+10,6%), comerțul cu ridicata al echipamentului informatic ...

Leul ciupește din euro și francul elvețian, dar e mușcat de dolar

Euro este în defensivă în lupta cu leul. În cursul tranzacțiilor de pe piața interbancară, din data de 17 ianuarie 2020, euro a cedat 0,0003 lei, variația fiind de 0,01%.