Stiri Constanta

Ce oportunităţi de muncă ne oferă regiunea Dobrich

Universitatea „Ovidius” din Constanța vă invită joi, 18 ianuarie, ora 12.30, la sediul său din Aleea Universității nr.

RAJA. Mâine se opreşte apa rece în cartierul Faleză Nord

Pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de distribuţie apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Aurel Vlaicu - zona Pod Sat Vacanţă, SC RAJA SA este nevoită să reducă presiunea apei potabile, joi, 18 ianuarie, începând cu ora 9.00, în cartierul Faleză Nord.

Oferte de muncă pentru studenți

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București anunţă organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și ...

Anunț SURPRIZĂ de la ANM! Cum va fi vremea în următoarele zile, la Constanţa

Gerul se înmoaie astăzi, la Constanţa. Soarele a ieşit încă de la primele ore ale dimineţii şi vântul doar adie uşor.

DOLIU ÎN ARMATĂ! A murit un faimos comandor

Armata română este în doliu. Familia şi prietenii anunţă cu tristeţe şi durere trecerea fulgerătoare în nefiinţă a celui de a fost Mihail Nicuşor, comandor în rezervă.

CUTREMUR în România, noaptea trecută

Un cutremur mai puțin obișnuit a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în zona de Vest a țării.Un seism cu magnitudinea de 2,4 pe Richter a avut loc noaptea trecută în județul Timiș, la o adâncime de doar 5 km.

Klaus Iohannis, negocieri cu partidele pentru desemnarea noului premier. Mihai Fifor conduce prima şedinţă la Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat miercuri partidele la consultări, pentru ca situaţia politică generată de demisia Guvernului Tudose să nu ducă la efecte economice negative, anunţând că Mihai Fifor a fost desemnat premier interimar. PSD-ALDE a propus-o pe Viorica Dăncilă ca înlocuitoare a lui Mihai Tudose, în timp ce Opoziţia ar vrea alegeri anticipate.

EximBank finanțează Poșta Română cu 30 de milioane de lei

EximBank a anunțat că va asigura o linie de finanțare pentru derularea activității curente a Companiei Naționale Poșta Română, cel mai mare operator de servicii poștale, în urma câștigării licitației organizată de societate. Valoare împrumutului se ridică la 30 de milioane de lei, pe o perioadă de 24 de luni.

Pulsul financiar

În perioada ianuarie - noiembrie 2017, contul curent al balanței de plăți a înregistrat un deficit de 5.581 milioane euro, mai mare cu 0,98%, față de aceeași perioadă din 2016, a anunțat Banca Națională a României.

Incidente și accidente pe mări și oceane

13 ianuarie 2018 a fost o zi ghinionistă pentru corveta turcească „Beykoz”. În sala mașinilor a izbucnit un incendiu, pornit de la Cablurile electrice.