Stiri Constanta

Incident misterios în largul Oceanului Atlantic. Mai multe nave s-au învârtit în cerc, fiind imposibil de controlat

Curenți marini, interferențe GPS, câmp magnetic? Echipajul petrolierului Willowy, sub pavilion liberian, s-a confruntat cu un incident misterios și periculos, totodată, duminică, 31 mai.

Trei curse interne noi, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Vor aduce turisti pe litoral

Aviația și domeniul HoReCa, două sectoare ale economiei afectate în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, vor putea limita efectele acestei crizei printr-un plan comun de acțiune.Compania Națională de Transport Aerian - TAROM anunță că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susțină repornirea turismului românesc.

Mircea Cărtărescu ar fi printre finaliștii la premiile Nobel din 2020

Enrique Redel, fondatorul editurii spaniole Impedimenta, care a publicat recent romanul „El cuerpo” al lui Mircea Cărtărescu, a anunţat că, între finaliştii la premiul Nobel pentru Literatură pe 2020, se află şi scriitorul român.„Academia Suedeză a redus la cinci principalii candidaţi pentru Nobelul de anul acesta.

Cum va fi vremea în weekend, la Constanţa

Minivacanţa de Rusalii aduce vreme însorită şi caldă pe litoral. Meteorologii anunţă, în sfârşit, un weekend cu mult soare şi temperaturi ridicate.

CFR ar putea repune în circulație trenurile internaţionale

Începând de luna viitoare, ar putea fi repuse în circulație trenurile internaționale pe ruta România- Ungaria. La acest moment, CFR Călători se află în discuții și pentru reintroducerea garniturilor pe relațiile cu Austria, Bulgaria, Moldova și Ucraina, au precizat reprezentanții companiei.

Transport gratuit pentru elevi, cu autobuzele CT BUS

Toți elevii din municipiul Constanța beneficiază de transport gratuit cu autobuzele CT BUS. La control, aceştia trebuie să prezinte doar carnetul de elev vizat pe anul în curs sau o adeverinţă de şcolarizare.

Când puteți ridica facturile fiscale lunare de la RADET

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care nu primesc factura fiscală lunară de la RADET, pe email, se pot prezenta în acest weekend la punctele termice stabilite pentru ridicarea acesteia. Programul este între orele 8.

Încă o stradă construită de la zero, în cartierul Compozitorilor

O nouă stradă din cartierul Compozitorilor este amenajată, în această perioadă, fiind construită de la zero. Este vorba despre strada Ionel Perlea, care, în prezent, este doar o uliţă plină de pământ.

Renumitul medic Ștefan Mindea a ales să-l slujească pe Dumnezeu

Reputatul medic Ştefan Mindea, specializat în neurochirurgie minim-invazivă a lăsat America pentru Constanţa, pentru a-şi profesa meseria, iar acum urmează a fi şi hirotonit ca preot, datorită „chemării” pe care acesta a simţit că o are faţă de Dumnezeu. Luni, 8 iunie, la ora 8.

Agenţiile SPIT, închise luni, de Rusalii

Agenţiile Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa vor fi închise luni, pe 8 iunie, de Rusalii. Activitatea SPIT este suspendată în urma prevederilor legale potrivit cărora data de 8 iunie este zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.