Cuiugiuc, judetul Constanta

Cuiugiuc este un sat în partea de sud-vest a județului Constanța, în Podișul Oltinei. Aparține administrativ de comuna Lipnița. La recensământul din 2002 avea o populație de 238 locuitori.

Pe vremuri[Când?] satul era recunoscut ca sat albanez. În 1956 comuna a fost independentă, primar fiind Kastriot Skarpari. Între ani 1952 și 1958, cetățenii de origine albaneză, aromână ți kvasha au fost deportați către regiunea Timișului. mai exact spre Arad sau Timișoara.

1 Comentariu la Cuiugiuc, judetul Constanta

  1. Rakesh says:

    Domnule Cristian, că vă numiți Chinezu, că vă numiți Picitu, Zoso, Vis ure2t, Groparu, Maimuțica sau Zănatica eu vă citesc și obsrev cum furați angro din bloguri rome2nești și străine. Ce? Idei, trenduri, una, alta Asta nu mă face să nu vă citesc Dimpotrivă: fac studii pe blogurile dumneavoastră. censă vă mărturisesc că nivelul dumneavoastră, al tuturor celor enumerați mai sus, de cunoștințe, experiență, mod de a scrie un text e jos, foarte jos Așa că vă citesc ca pe o telenovelă proastă een lipsa alteia mai bune. Vă dorim numai bine! Vă mulțumim pentru că v-ați iritat puțin și ne-ați comentat!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*

CLOSE