Hotel REX Mamaia – 5 stele


Adresa: Mamaia, 900001
Telefon: 0372.500.510
0372.500.511


Hotel Rex Mamaia este situat in centrul statiunii Mamaia, la 5 km nord de orasul Constanta, si este primul hotel international din aceasta statiune.
Hotel Rex Mamaia asigura oaspetilor sai un nivel de servicii si confort corespunzator clasificarii si numelui Grand Hotel Rex.
Grand Hotel Rex Mamaia este cunoscut pentru serviciile impecabile, luxul relaxant, grandoarea arhitecturii si osptalitatea deosebita.

Toate camerele sunt decorate in culori stralucitoare, fiecare detaliu a fost ales cu cea mai mare atentie.

Servicii si dotari:
– restaurant capacitate 210 locuri
– terasa capacitate 90 locuri
– sali de conferinte
– centru SPA
– piscina
– sala de fitness
– masaj
– jacuzzi
– parcare proprie pazita

Grand Hotel Rex Mamaia dispune de 99 spatii de cazare structurate in 56 camere duble matrimoniale, 28 camere double twin, 12 apartamente junior si 3 apartamente senior.

Camerele matrimoniale si cele twin sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv plasma, telefon, balcon, grup sanitar cu cada de baie, uscator de par si telefon.

Apartamentele Junior dispun de:
– living cu canape extensibila, doua fotolii, masuta
– un dormitor
– doua balcoane cu vedere spre lac sau mare
– aer conditionat
– tv plasma in domitor si living
– minibar, room service, telefon
– grup sanitar cu cada, uscator de par si telefon
– un grup sanitar de serviciu

Apartamentele Senior dispun de:
– living dotat cu tv plasma, aer conditionat, canapea, doua fotolii, masuta pentru micul dejun, si pentru cafea si balcon cu vedere la Marea Neagra
– doua dormitoare, fiecare cu grup sanitar, paturi matrimoniale, tv plasma, aer conditionat, minibar, room service, telefon, balcon cu vedere spre mare

Spectaculos, de lux si aventurier sunt cuvintele cheie pentru elegantul restaurant, care dispune de un numar de 210 de locuri, aer conditionat si este ideal pentru care doresc o cina deosebita.
De asemeni speciala, restaurantul include o terasa cu 90 locuri, unica prin vederea asupra Marii Negre.

Daca apartamentele de lux si conditiile exceptionale de luat masa nu sunt de ajuns, atunci poate va fi locul pentru orice intalnire, conferinta sau eveniment. Grand Hotel Rex Mamaia are 4 sali de conferinte.
– Prima dintre ele are o capacitate de 130-140 de persoane (aceasta poate fi proiectate la 200 de persoane sau in forma de `U` pentru 80 de persoane)
– doua sali pot primi 20 de persoane fiecare
– cea de-a patra poate gazdui 50 de persoane, cu mese dispuse in forma de `V`.
Salile de conferinte sunt perfecte pentru lansare de produse, mese de gala sau nunti. Peisajul somptous ofera o experienta de neuitat.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*

CLOSE