INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE CONSTANTA

Informatii despre Inspectoratul Judetean de Politie din Constanta

B-dul. Mamaia nr. 106, Constanţa, cod 900527
Telefon centrală 0241/61.13.64
cabinet@ct.politiaromana.ro
Fax: 0241/61.61.50

Purtător de cuvânt:
Inspector MANOLESCU GELU
Tel: 0241/61.13.64 int. 20109
Mobil: 0758/95.00.10
Fax: (0241)614043
E-mail: gelu.manolescu@ct.politiaromana.ro

Inspectoratul editează revista “POLIŢIA IMPACT” 0341/10.15.24.

Inspector şef
Comisar şef de poliţie Valentin BURLACU

Comanda I.P.J. Constanţa a pus în funcţiune o linie telefonică directă cu numărul 0241/502019, la care cetăţenii pot adresa sesizări şi reclamaţii cu privire la conduita profesională a poliţiştilor, postul telefonic fiind dotat cu un sistem de identificare a numărului de apel.
Nu vor fi luate în considerare sesizările anonime, ori cele cu caracter neserios.

Informatii despre Politia Rutiera Constanta
Informatii despre Politia Municipala Constanta4 Comentarii la INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE CONSTANTA

 1. Vlad Eugenia says:

  am lasat o sesizare,sambata,17oct.2015,orele18,40.dar nu stiu unde a fost adresata,asa ca o mai repet odata,la IPJ,cred,acum,pt.a putea fi redirectionata si solutionata,corect!in timp util!
  ma numesc Vlad Eugenia,locuiesc in Constanta,str.Siretului 33,tel.0241630406 si impreuna cu vecinii mei,fam.Matei,Iuzic,Onescu si subsemnata,va aducem la cunostinta,ca in Constanta,str.Siretului nr.31,fiinteaza un punct de lucru RDS,ceva deposit materiale cred,unde trag zilnic,dimineata vreo 2ore, masinile RDS incolonate cca.5-8buc.sub geamurile noastre si pe trotuare si ne dispera cu limbajul lor..cu zgomotul trantitului portierelor si al scarilor..de pe masini,cu gunoiul pe care-l lasa in urma lor,la plecare,pret de 2ani,poate!
  am incercat sa discutam cu soferii,amiabil,caci nu ne spune nimeni cine-I seful lor..nici chiar cei de la RDS,unde am reclamat..deja aspectul acesta..si nu se ia nici o masura!
  ba mai mult, ne si sfideaza,ca nu avem ce la face! noi,mai credem in lege si in respectarea ei!!
  azi,17oct.insa,mi-au lovit masina mea,personala,parcata normal in fata casei mele,pe siretului 33,si au fugit ca hotii,fara ca macar sa ma atentioneze cumva…
  si sunt in weekend, bine merci!
  am sunat la 112 si am anuntat,au iesit si vecinii,care au auzit pocnitura..ca erau trase 2masini in dreptul masinii mele si nu au vazut oamenii,ce se intampla…pentru ca ei fac zgomotele acestea la ordinea zilei…si cand am iesit si eu,sa matur frunzele cazute si sa imi sterg masina,am vazut lovitura…zgarieturile si vopseaua alba a masinilor RDS..aripa stanga..fix cum au oprit ei, in dreptul masinii mele si au lovit-o..
  nu este un accident grav!
  dar de ce trebuie sa-mi pierd vremea la politie si service,pe timpul meu si banii mei,de pensionar nevinovat?si cinstit?
  rog insistent,verificati si luati masuri,pentru ca acest spatiu nu se preteaza la ceea ce le trebuie d-lor de la RDS si in plus,au ajuns pericol public!
  va multumesc si astept raspuns sau sa ma indrumati cui sa ma adresez in consecinta de cauza!

 2. Valentin says:

  Cum pot loa si eu legatura cu o tanti care am lovito in constanta eu dunt din calarasi sa stiu daca persoana redpectiva e ok din puct de vedere medical

 3. pietro says:

  il vostro email grazie

 4. pietro says:

  salut numele meu miduri pietro Nisipari Am nevoie de un e-mail

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*

CLOSE