OPC Constanta

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Adresa:
str. Poporului nr. 121 bis
Constanta
Telefon:
0241/550.550
Fax:
0241/631.528
Email:
constanta@opc.ro

4 Comentarii la OPC Constanta

 1. Ghemis says:

  Îmi retrag plingerea de la hotel Aurora pentru ca am primit banii.Va mulțumesc pentru promptitudine

 2. Radu Sima says:

  Buna Ziua
  Va rog sa trimiteti o echipa a institutiei dumneavoastra in control in Mangalia pe strada Garii nr 31 . Niste vecini certati cu legea si au deschis un magazin la strada si ne tulbura noaptea prin faptul ca vand bauturi pana noaptea tarziu tuturor trecatorilior care fac galagie si se urineaza pe gardurile vecinilor . Este bine sa veniti dupa orele 21 . Va multumesc

 3. cezar stroe says:

  Către: AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, CONSTANTA

  Su

  În data de 26 iulie a.c. soția ți fiul meu în varsta de 14.5 ani au luat masa la terasa AURORA 1 situată în statiunea turistica CAP AURORA, pe plajă.

  Produsele comandate, conform bonului fiscal anexat, erau foarte puternic condimentate si foarte sarate. Desi au acuzat ca preparatele sunt foarte condimentate si sarate, iar sosul contine foarte mult usturoi, ospatarul le-a spus foarte arogant ca daca au gustat din ele, trebuie sa le plateasca, fapt pe care l-au si facut. Terasa era invadata de muste, aproape nu putea lua masa datorita acestora. preparatele sunt precum am expus mai sus, desi in meniu cu siguranta nu sunt specificate toate condimentele și faptul ca sunt foarte sarateacestea. La scurt timp dupa aceasta pe fiul meu a inceput sa il doara burta si sa aiba scaune moi.
  Rog luati masuri in consecinta.

  Cu deosebit respect

  26.07.2018

 4. Enciu Eugenia- says:

  Buna ziua
  Ma numesc Eugenia, sunt din Bucuresti.
  Azi ora 20:15 restaurant Cherhana Pontica din Constanta pe plaja langa hotel Malibu am comandat 2 portii de ciorba “Storceag de sturion” si in ambele portii carnea de peste din ciorba este stricat. Am reclamat la bucatarie si am anulat si restul comenzii. Vom astepta o ora in restaurant sa vedem daca partea lichida pe care am mancat-o deja ne face rau..suntem f ingrijorati, pestele stricat are efect otravitor. Dorim control amanuntit al produselor restaurantului. Restaurantul este pe plaja, mananca aici familii cu copii.
  Multumim,
  O seara frumoasa.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*

CLOSE