Trupa Amnesia, in concert

Sfârșitul acestei săptămâni aduce muzică și voie bun marca Amnesia. După o pauză bine meritată, băieții de la Amnesia se întorc, nu numai cu piese noi, dar și cu surprize neașteptate. Una dintre suprize este colaborarea cu Andreea Lazu, solista Trupei 9, ea urmând să interpreteze, alături de cei cinci băieți, câteva piese în limba română.


Trupa constănțeană formată din Dan Iulian Stănescu (solist), Mihai Cristian Ionescu (la chitară ritm), Alexandros Elenkos (chitară solo), Adrian Daniel Azoiței (cel mai nou membru, la chitară bass) și Sorin Gabriel Neculai (la tobe), se remarcă atât prin excentricitate , (o dovada a acestui fapt fiind show-ul pe care il ofera trupa de fiecare data cand se urca pe scena) dar si prin compozițiile proprii în stilurile indie/ alternativ- rock sau punk.

Concertul va avea loc sâmbăta aceasta pe 26 iulie în Broadway Cafe, la ora 22.30. Localul este situat pe b-dul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanță, iar intrarea este liberă. Cei care doresc să-și arate aprecierea față de trupă și în mod financiar o pot face deoarece trupa va merge pentru prima dată pe sistemul ”band support”. Acest lucru inseamna ca publicul poate decide daca (sau cat) suport financiar merita prestatia artistului respectiv.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii *

*

CLOSE