Stiri Constanta

Vicepremierul anunţă reduceri de personal în instituţii. Toate ministerele vor fi afectate

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, sâmbătă, că vor avea loc reduceri de personal la ministere şi instituţii publice, care să înceapă chiar să servească cetăţeanul.„Vreau ca instituţiile să înceapă să servească cetăţeanul şi să nu mai fie un clişeu pe care să îl aducă politicenii când se schimbă la guvernare.

PLUS își alege președintele. Dacian Cioloș este singurul candidat

Membrii PLUS se pregătesc să își realeagă președintele. Dacian Cioloș este singurul candidat pentru această funcție.

Pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile. Proiect de lege al ministrului Muncii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a elaborat un proiect de lege care presupune restrângerea situațiilor în care salariile pot fi cumulate cu pensiile în sistemul bugetar.Proiectul urmează a fi transmis premierului Orban și membrilor Guvernului, pentru a decide dacă va fi promovat în mod oficial la nivel de act normativ, au declarat surse oficiale, citate de site-ul Profit.

Pleci la drum? Cod galben de ceaţă în 11 judeţe, în orele următoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă valabile în orele următoare în 11 judeţe.Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, ceaţa va determine scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m în judeţele Olt, Dolj, Giurgiu, Teleorman şi Harghita.

„Spărgătorul de nuci“, o poveste fermecătoare pentru copii

Teatrul de Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” îi aşteaptă pe cei mici, duminică, 8 decembrie, ora 10.00, la o nouă întâlnire cu „Spărgătorul de nuci”.

„Jumanji“ vă aşteaptă la Centrul „Jean Constantin”

În acest sfârşit de săptămână, aveţi posibilitatea de a merge la o mulţime de filme bune. De exemplu, puteţi opta pentru „Frozen/ Regatul de gheață II”, care va fi putea fi vizionat sâmbătă, 7 decembrie, de la orele 12.

Weekend de iarnă la malul mării. Ce surprize vi se pregătesc

Dacă este weekend, atunci ieşiți din casă şi bucurați-vă de toate surprizele care vă aşteaptă în oraş, relaxați-vă, luați o gură de aer curat, pentru că meritați, mai ales după o săptămână întreagă de muncă şi stres. Aveți în familie şi un copilaş?

Expoziţie la 30 de ani de la Revoluţia din 1989 la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ioan N. Roman” din Constanţa organizează, luna aceasta, expoziţia cu titlul „România: 30 de ani de istorie contemporană.

Statul se împrumută pentru a construi penitenciare

Ministerul Finanțelor Publice a pus în dezbatere proiectul Legii pentru aprobarea acordului-cadru de împrumut dintre România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Creditul va fi luat pentru modernizarea infrastructurii judiciare în România.

România va lua măsuri de reducere a deficitului bugetar

Ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu, i-a asigurat pe miniștrii de finanțe în cadrul Consiliului pentru Afaceri Economice și Financiare (Ecofin), reunit la Bruxelles pe 5 decembrie 2019, că a identificat pachetul de măsuri necesare și potrivite realizării unei consolidări fiscale durabile în România.„În contextul discuțiilor pe marginea Pactului de Stabilitate și Creștere, am prezentat Consiliului ...