Stiri Constanta

Bucurie, diversitate culturală şi clienţi încântaţi, la aniversarea cora 10 ani

cora City Park a împlinit 10 ani de la înfiinţare. La 28 iulie 2011 se deschidea unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Constanţa.

Medicii trag semnalul de alarmă! Tulpina Delta a făcut prima victimă la Constanța

Valul al patrulea de îmbolnăviri cu noul coronavirus devine din ce în ce mai ameninţător. Deja primele semne încep să se facă simţite în judeţul Constanţa, unde numărul pacienţilor depistaţi pozitivi s-a triplat în ultimele zile, iar mulţi dintre ei sunt infectaţi cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2.

Fiscul constănțean vinde case, garsoniere, terenuri și autoturisme

Fiscul face concurență hipermarket-urilor, agențiilor imobiliare și târgurilor auto. În galantarele lui găsești ce vrei și ce nu vrei, la preț de chilipir.

Elevii i-au luat la rost pe cei din conducerea CJC. „Unde sunt banii de transport?”

Școlarii constănţeni au manifestat, miercuri, în faţa Consiliului Judeţean Constanţa, cerându-şi dreptul la transport gratuit. Protestul a fost organizat de Asociaţia de Elevi Constanţa pentru a determina conducerea judeţului să aprobe acordarea facilităţilor în cel mai scurt timp, considerând că aceasta tărăgănează introducerea ei de mai bine de opt luni.

Doar 24 de constănţeni angajaţi pe loc la Bursa Locurilor de Muncă

În cursul zilei de marţi, 27 iulie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa a organizat Bursa Locurilor de Muncă. A fost un eveniment în cadrul căruia şomerii au avut ocazia de a interacţiona în mod direct cu agenţii economici, dar mai ales să îşi găsească un loc de muncă.

Peste 24.000 locuri de muncă vacante pentru şomeri. Ce meserii se caută

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 24.341 locuri de muncă la nivel naţional.

Distribuitorii de electricitate au plătit despăgubiri uriaşe clienţilor

Anul trecut, din cauza problemelor înregistrate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, la nivel naţional, un număr de 450.000 de clienţi au primit compensaţii în valoare de 20,5 milioane de lei, potrivit Autorităţii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Reţeaua electrică din Mamaia Sat – Năvodari, extinsă cu peste 4 km

Locuitorii cartierului Midia Sat din Năvodari vor beneficia de peste 4,4 kilometri noi de rețea electrică, traseul liniilor de medie și de joasă tensiune fiind unul exclusiv subteran.E-Distribuţie Dobrogea a finalizat lucrările de extindere în cartierul Midia Sat din Năvodari.

Persoanele cu dizabilităţi din centrele DGASPC vor beneficia de o serie de facilităţi

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC) implementează cea de-a treia etapă a proiectului „Dizabilitatea nu este o barieră”. Acesta face referire la dezinstituţionalizarea persoanelor adulte cu dizabilităţi şi include o caravană ce are drept scop informarea, conştientizarea şi implicarea autorităţilor locale în procesul de dezinstituţionalizare a persoanelor adulte cu dizabilităţi prin dezvoltarea de servicii alternative.

Topul oraşelor cu cele mai scumpe apartamente de vânzare

În trimestrul al doilea al acestui an, cererea pentru apartamente şi case a fost la un nivel ridicat, comparativ cu perioada similară de anul trecut, relevă datele celui mai recent studiu al unei platforme de imobiliare. Bucureştiul rămâne în clasamentul celor mai scumpe oraşe din ţară, unde un metru pătrat construit în zona centrală, cum ar fi zona Herestrău-Nordului, ajunge până la 2.